Reclama dumneavoastra poate fi ACUM vazuta de mii de oameni! Captati-le atentia prin imagini in miscare, intr-o multitudine de culori atractive! In doar cateva ore, spoturile dumneavoastra pot fi create si difuzate pe ecranul noastru, montat in centrul orasului Baia Mare, cu circulatie auto si pietonala foarte intensa, la intersectia semaforizata din Piata Revolutiei (str. Culturii)

S-a demonstrat ca peste 90% din cei care trec pe langa panourile publicitare digitale pot sa-si aminteasca de ele, in timp ce doar 40 % retin mesaje de pe panourile statice. De asemenea, s-a demonstrat ca sunt mai urmarite chiar decat reclamele TV. Un avantaj fata de mesajele statice este usurinta cu care se pot schimba mesajele, ceea ce permite implementarea mai rapida a strategiei de marketing si face ca reclama dumneavoastra sa fie foarte eficienta.

Dimensiunile ecranului sunt 4 m latime si 2 m inaltime, full color. Nu este de neglijat faptul ca scapati de toate demersurile in ceea ce priveste autorizatiile de urbanism si taxele de reclama. Pe toate acestea le-am preluat noi. Afisajele au posibilitatea de a afisa imagini tip jpg, bmp, gif si clipuri video in diferite formate precum si texte rulate in diverse moduri de aparitie. Durata unui spot publicitar standard poate fi de 6, 10, 15 sau 20 secunde. Rularea spotului publicitar se face 18 ore pe zi, intre orele 06 si 24, cu o repetitivitate garantata de maxim 8 minute (repetitivitatea este de regula la intervale mai mici de timp, in functie de numarul spoturilor care ruleaza la un moment dat). Astfel numarul de aparitii este de minim 135 de ori pe zi si minim 4000 ori intr-o luna. Pentru preturi si alte detalii va rugam sa ne contactati