Divas Productie Publicitara
Share This
Servicii

CASETE LUMINOASE

Casete luminoase sau firme luminoase: sunt cele mai importante elemente in semnalistica OUTDOOR. Le intalnim in diferite forme si dimensiuni, avand decoratii variate. Din punct de vedere constructiv acest tip de semnalizare poate fi produs din diverse profile, atat plastice, cat si metalice, iar inchiderile sunt variate, in functie de aplicatie ( placi acrilice, PVC, placi bond, poliplan, etc.). Iluminarea casetelor se face cu tuburi fluorescente sau cu LED-uri care permit jocuri de lumini atractive.

01.

Litere volumetrice

Volumetria, (litere volumetrice) confera un plus de eleganta si marcheaza mult mai bine conceptul de semnalistica, atat pentru design exterior, cat si pentru interior. Literele si siglele volumetrice pot fi realizate din diferite materiale: plexiglas, PVC, dibond. Literele  volumetrice pot fi cu iluminare totala ( fete si laterale) sau doar a fetelor.

02.

Totemuri

Totemurile reprezinta o forma foarte eleganta de identificare. Constructia lor implica, de regula, o structura metalica imbracata cu materiale adecvate (Alucobond, plexiglas, PVC etc.) Montajul lor se face in principiu pe fundatii de beton dimensionate dupa marimea totemurilor. Iluminarea totemurilor se poate face atat cu tuburi fluorescente, cat si cu LED-uri.

03.

Gravura

Gravura si decuparea computerizata LASER se poate face pe plexiglass, plastic metalizat, lemn, plus, piele, marmura, granit, sticla.
Gravura si decuparea computerizata MECANICA se poate face pe ABS, bond, Komatex, Plexiglass, lemn.
Aplicatiile cele mai intalnite sunt: firme gravate din plastic metalizat, plachete aniversare, diplome gravate, firme luminoase Prolight ( cu iluminare in cant ) cu LED sau neon, fotogravura, etichete gravate LASER sau mecanic.

04.

Cupe, medalii, trofee

Trofee din plexiglas decupate si gravate laser, cupe gravate, medalii si plachete gravate in casete de prezentare.

05.

Inscriptionari cu autocolante

O modalitate foarte des folosita pentru crearea de panouri publicitare, inscriptionari cu autocolante de vitrine sau masini, bannere sau mash-uri. Inscriptionarea acestora s-a dovedit a fi cea mai ieftina si mai comoda forma de promovare a produselor sau serviciilor ofertate pe piata. Inscriptionarile se pot face cu folie de autocolant decupat sau cu folie imprimata. Bannerele din poliplan sau mash-urile (PVC perforat) printate asigura un impact deosebit la dimensiuni foarte mari si costuri relativ scazute.

06.

Obiecte promotionale

Se pot personaliza prin gravura laser: pixuri, ecusoane, brelocuri, port carduri, brichete, seturi de birou si orice alte articole promotionale metalice vopsite, piele, lemn, pluta, plus, plastic metalizat, sticla, plexiglass, alte articole promotionale cu strat de vopsea, etc.

07.

Diverse

Solicitari diverse de inscriptionare, decupare si gravura laser.

08.

Sisteme de afisare

Sisteme de afisare, display-uri, suporti acryl, stoppere, roll-up-uri, info-standuri si multe alte sisteme de prezentare profesionale din aluminiu si acryl.

09.

Studio TV

Productie si design studio TV

 

010.

VEZI PROIECTELE CLIENTILOR NOSTRI

© Divas 2018 | All rights reserved.

Conatct
Close